Dispositivos y accesorios
Egg and Onion
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
531.1 mg
Proteína
11.3 g
Calorías
991 kJ /
236.9 kcal
Grasa
20.2 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
4.3 g
Carbohidratos
1.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Friday Night Dinners
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Peeled Garlic
5min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Lemonade
5min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Pas d’évaluation
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Pas d’évaluation
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Temaki Sushi
1h
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min