Dispositivos y accesorios
Toad in the hole
Prep. 15min
Total 25h 25min
4 portions
Ingredientes
Yorkshire pudding
-
milk100 g
-
cold water100 g
-
eggs4
-
plain flour140 g
-
sea salt½ tsp
Roast sausages
-
vegetable oil2 tbsp
-
pork sausages pricked (see Tips)6
Gravy
-
vegetable oil20 g
-
onion cut into wedges (4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)100 g
-
hot water500 g
-
red wine60 g
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
VEGEMITE®1 tsp
-
plain flour30 g
-
frozen peas200 g
-
fresh thyme to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
728.7 mg
Proteína
22.6 g
Calorías
2333.6 kJ /
557.8 kcal
Grasa
28.6 g
Fibra
5.9 g
Grasas saturadas
7.1 g
Carbohidratos
50.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Winter escapes
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Traditional sausage rolls
50min
Meat feast pizza
1h 30min
Melting moments with lemon cream
45min
Cheese Sauce
15min
Yorkshire puddings
3h 40min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Cottage pie
1h 30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Chewy chocolate brownies
35min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Filo chicken pie
45min