Dispositivos y accesorios
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prep. 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 porties
Sodio
4817.5 mg
Proteína
26 g
Calorías
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Grasa
34.4 g
Fibra
13 g
Grasas saturadas
3.6 g
Carbohidratos
137.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration of Colours
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Omelet Caprese
30min
Cashew cheddarkaas
Ninguna valoración
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Ninguna valoración
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Veggie regenboog pizza
Ninguna valoración
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Paksoi en ham rijst
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Piña Colada sorbet
30min
Boemkool buffalo hapjes
35min