Dispositivos y accesorios
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prep. 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 porties
Sodio
4817.5 mg
Proteína
26 g
Calorías
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Grasa
34.4 g
Fibra
13 g
Grasas saturadas
3.6 g
Carbohidratos
137.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration of Colours
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Pistache Kunafa Brownie
Ninguna valoración
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Paëlla
50min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Scandinavische brunch
Ninguna valoración
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Ninguna valoración
Mexicaanse limoensoep
40min
Hornazo
Ninguna valoración
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Ninguna valoración
Margarita
10min