Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
TM6 TM5

Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

4.0 (53 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 8 plum tomatoes, large, halved
  • 2 garlic cloves, sliced (opcional)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling and seasoning
  • 4 slices sourdough bread
  • 1300 g water
  • 4 large eggs, room temperature
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1954 kJ / 465 kcal
Proteína
20.5 g
Carbohidratos
57.2 g
Grasa
16 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas