Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
TM6 TM5 TM31

Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad

3.6 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g Swiss chard, white, stems removed from base of leaves, torn in half
  • 2 chicken breasts (approx. 150 g each)
  • 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 spring onions, thinly sliced
  • 300 g water
  • 500 g mixed peppers, cut in strips (5 mm wide)
  • 2 ripe tomatoes, diced (approx. 160 g)
  • 1 tsp dried oregano
  • 100 g quark (curd cheese)
    o bien mozzarella, cut in pieces (2 cm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1101 kJ / 263 kcal
Proteína
24.7 g
Carbohidratos
9.9 g
Grasa
13.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas