Dispositivos y accesorios
Tortilla Soup
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Roma tomatoes halved, deseeded6
-
garlic cloves2
-
white onion halved2 ½ oz
-
8 ½ oz waterchicken stock8 ½ oz
-
salt1 tsp
-
1 ancho chiliancho chili powder1 ½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)5 oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into 6 wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
687.3 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
1263.5 kJ /
302 kcal
Grasa
12 g
Fibra
5.5 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
49.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Parmesan Stock Cubes
35 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Tinga de Pollo
40 min