Dispositivos y accesorios
Basic Pinto Beans
Prep. 5min
Total 4h 5min
4 portions
Ingredientes
-
dried pinto beans8 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leaf, optionalbay leaf, fresh optional1
-
vegetable stock40 oz
-
red onions sliced, to garnish
-
lime sliced, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1254 mg
Proteína
12 g
Calorías
929 kJ /
222 kcal
Grasa
1 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
42 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cooking
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Green Bean Gremolata
25min
Black Beans
30min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Basic Black Beans
2h 35min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Tomatillo Salsa
20min