Dispositivos y accesorios
Butternutsoep met Curry en Mango
Prep. 25min
Total 30min
8 porties
Ingredientes
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porties
Sodio
45.7 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Grasa
16.9 g
Fibra
5.5 g
Grasas saturadas
5.8 g
Carbohidratos
24.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Mediterrane groentepasta
Ninguna valoración
Vegan Burgers
Ninguna valoración
Pizza-Burrata
1h 40min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Romige Feta Dip
Ninguna valoración
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Veelzijdige gladde soep
45min
Verse Tomatensoep
30min