Vegan Burgers

5.0 2 valoraciones
Prep. 15min
Total 45min
10 portions

Ingredientes

  • flaxseeds
    35 g
  • walnuts
    75 g
  • onions cut in halves
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • cooking oil plus extra for greasing and frying
    30 g
  • fresh button mushrooms
    225 g
  • fresh brown mushrooms
    225 g
  • cooked rice
    325 g
  • canned lentils drained
    175 g
  • panko breadcrumbs
    60 g
  • balsamic vinegar
    30 g
  • light soy sauce
    30 g
  • paprika
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • burger buns
    8 - 10
  • vegan mayonnaise adjust to taste
  • Dijon mustard vegan, to taste
  • lettuce leaves to garnish
    8 - 10
  • tomatoes cut in slices, to garnish
    2
  • tomato ketchup adjust to taste

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 773.4 mg
Proteína 18.7 g
Calorías 2156.4 kJ / 515.4 kcal
Grasa 12.7 g
Fibra 6 g
Grasas saturadas 1.7 g
Carbohidratos 83.2 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...