Dispositivos y accesorios
Vegan Burgers
Prep. 15min
Total 45min
10 portions
Ingredientes
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
773.4 mg
Proteína
18.7 g
Calorías
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Grasa
12.7 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
83.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We Celebrate our Uniqueness
19 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Shakshuka in the Varoma
30min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
S'more Brownie Cups
55min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Ninguna valoración
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Pink Waffles with Fruit
30min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Gut Immunity Shot
5min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min