Dispositivos y accesorios
Couscous with Lamb and Vegetables
Prep. 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
zucchinis200 g
-
couscous300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned white chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
37.6 g
Calorías
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Grasa
44.5 g
Carbohidratos
104.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Madurese chicken satay
1h 30min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Beef Rendang
1h 35min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Ninguna valoración
Date and Oat Drink
20min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Ninguna valoración
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Sambal Brinjal
40min