Dispositivos y accesorios
Couscous with Lamb and Vegetables
Prep. 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
zucchinis200 g
-
couscous300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned white chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
37.6 g
Calorías
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Grasa
44.5 g
Carbohidratos
104.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
Beef Rendang
1 Std. 30 Min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Gado gado
1 Std.
Beetroot carpaccio with burrata
1 Std. 25 Min
Singapore Laksa
55 Min