Dispositivos y accesorios
Ham Hock Potato Bake
Prep. 25min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water for cooking potatoes
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour25 g
-
semi-skimmed milk450 g
-
garlic powder1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, thinly sliced (3-5 mm)750 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways300 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
diced, cooked hamshredded ham hock200 g
-
boiling water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1370 mg
Proteína
33 g
Calorías
2345 kJ /
560 kcal
Grasa
27 g
Grasas saturadas
16 g
Carbohidratos
43 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in Minutes
30 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min