Dispositivos y accesorios
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Prep. 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcional)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644.9 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
859.4 kJ /
205.4 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
13.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
West African
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Peeled Garlic
5min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Pears in Orange Syrup
30min
Quick Bread Rolls
45min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Lemonade
5min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Guinness® Bread
1h 45min
Spiced hot cider
20min
Smoked Salmon Pâté
5min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min