Dispositivos y accesorios
Floating islands on white chocolate custard
Prep. 20min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
eggs 3 x separated4
-
cornflour1 tsp
-
white sugar140 g
-
milk700 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods crushed3
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
cornflour20 g
-
caramel syrup to drizzle (see Tip)
-
fresh rose petals or dried, to serve (optional)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
130.6 mg
Proteína
10.2 g
Calorías
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Grasa
13.2 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
6.9 g
Carbohidratos
42.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Homemade toasted muesli
30 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Creamed pāua soup
1 Std.
Creamy pistachio pasta
40 Min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 Std. 45 Min