Dispositivos y accesorios
Wit Brood
Prep. 15min
Total 3h 45min
12 porties
Ingredientes
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
396.3 mg
Proteína
7.3 g
Calorías
863 kJ /
206 kcal
Grasa
1.1 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
41.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Koolhydraatarm Amandelbroodje met Tonijn-Ei-Vulling
Ninguna valoración
Appel Pinda Rolls
Ninguna valoración
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Ninguna valoración
Kimchi
Ninguna valoración
Parelgerst- en champignonsoep
Ninguna valoración
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Ninguna valoración
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Ninguna valoración
Zeevruchtensoep
30min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Roggebroodjes
12h
Roggebrood
Ninguna valoración
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min