Dispositivos y accesorios
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Prep. 20min
Total 1h 20min
4 portioner
Ingredientes
Salsa med koriander
-
rødløg30 g
-
koriander, frisk kun blade4 kviste
-
tomater frø fjernet og skåret i stykker (1 cm)4
-
sød chilisauce2 spsk
-
æblecidereddike1 spsk
-
spidskommen, stødt1 tsk
Valnøddefrikadeller
-
valnødder, uden skal50 g
-
pekannødder50 g
-
brød, daggammelt250 g
-
løg (ca. 150 g), delt i to1
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 kvist
-
ricotta drænet300 g
-
æg3
-
havsalt2 knivspidser
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
cayennepeber, stødt1 knivspids
-
sennepspulver¼ tsk
-
næringsgær2 tsk
Chili-majs
-
lime skallen2
-
koriander, frisk kun blade6 kviste
-
rød chili, frisk delt i to1
-
smør blødgjort50 g
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
majskolber med skal4
-
vand500 g
-
olivenolie til stegning
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1390 mg
Proteína
32 g
Calorías
3519 kJ /
838 kcal
Grasa
46 g
Fibra
17 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
67 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarisk køkken
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Svampebolognese med courgette-nudler
Ninguna valoración
Græskartærte
Ninguna valoración
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Spicy aubergine med bulgur
Ninguna valoración
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Ninguna valoración
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Ninguna valoración
Bagt mac and cheese med grøntsager
Ninguna valoración
Galette med ost og tofudressing
Ninguna valoración
Quesadillas med chilichutney
Ninguna valoración
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna valoración
Nachos med bønnehummus og cashewcreme
Ninguna valoración