
Dispositivos y accesorios
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Prep. 20min
Total 1h 20min
4 portioner
Ingredientes
Salsa med koriander
-
rødløg30 g
-
koriander, frisk kun blade4 kviste
-
tomater frø fjernet og skåret i stykker (1 cm)4
-
sød chilisauce2 spsk
-
æblecidereddike1 spsk
-
spidskommen, stødt1 tsk
Valnøddefrikadeller
-
valnødder, uden skal50 g
-
pekannødder50 g
-
brød, daggammelt250 g
-
løg (ca. 150 g), delt i to1
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 kvist
-
ricotta drænet300 g
-
æg3
-
havsalt2 knivspidser
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
cayennepeber, stødt1 knivspids
-
sennepspulver¼ tsk
-
næringsgær2 tsk
Chili-majs
-
lime skallen2
-
koriander, frisk kun blade6 kviste
-
rød chili, frisk delt i to1
-
smør blødgjort50 g
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
majskolber med skal4
-
vand500 g
-
olivenolie til stegning
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
838 kcal /
3519 kJ
Proteína
32 g
Grasa
46 g
Carbohidratos
67 g
Fibra
17 g
Grasas saturadas
14 g
Sodio
1390 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Vegetarisk køkken
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
25min
50min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
25h 30min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración