
Dispositivos y accesorios
Salat med sobanudler og tofu
Prep. 20min
Total 35min
4 portioner
Ingredientes
Tofu
-
ingefær2 cm
-
mynte, frisk kun blade6 kviste
-
koriander, frisk kun stilkene (blade forbeholdt dekoration)6 kviste
-
riseddike40 g
-
ahornsirup40 g
-
shoyu, soyasauce40 g
-
tahini (se tips)1 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
misopasta2 tsk
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk2 tsk
-
tofu, fast skåret i stykker (1 cm tyk x 2-3 cm lang)200 g
Salat
-
vand1600 g
-
edamamebønner, frosne200 g
-
soba nudler200 g
-
gulerod (ca. 100 g), skåret i tynde "tændstikker"1
-
agurk (ca. 100 g), halveret på langs og skåret i tynde skiver1
-
forårsløg trimmet og i tynde skiver2
-
sukkerærter skåret i tynde skiver80 g
-
chili skåret i tynde skiver1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
473 kcal /
1986 kJ
Proteína
18 g
Grasa
20 g
Carbohidratos
50 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
12 g
Sodio
1207 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Vegetarisk køkken
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración