Dispositivos y accesorios
Salat med sobanudler og tofu
Prep. 20min
Total 35min
4 portioner
Ingredientes
Tofu
-
ingefær2 cm
-
mynte, frisk kun blade6 kviste
-
koriander, frisk kun stilkene (blade forbeholdt dekoration)6 kviste
-
riseddike40 g
-
ahornsirup40 g
-
shoyu, soyasauce40 g
-
tahini (se tips)1 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
misopasta2 tsk
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk2 tsk
-
tofu, fast skåret i stykker (1 cm tyk x 2-3 cm lang)200 g
Salat
-
vand1600 g
-
edamamebønner, frosne200 g
-
soba nudler200 g
-
gulerod (ca. 100 g), skåret i tynde "tændstikker"1
-
agurk (ca. 100 g), halveret på langs og skåret i tynde skiver1
-
forårsløg trimmet og i tynde skiver2
-
sukkerærter skåret i tynde skiver80 g
-
chili skåret i tynde skiver1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1207 mg
Proteína
18 g
Calorías
1986 kJ /
473 kcal
Grasa
20 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
12 g
Carbohidratos
50 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarisk køkken
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Bønnefrikadeller
Ninguna valoración
Linsebolognese
35min
Svampebolognese med courgette-nudler
Ninguna valoración
Græskartærte
Ninguna valoración
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Ninguna valoración
Spicy aubergine med bulgur
Ninguna valoración
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Ninguna valoración
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Ninguna valoración
Vegetarlasagne
Ninguna valoración
Galette med ost og tofudressing
Ninguna valoración