Dispositivos y accesorios
Pear twists on chocolate custard
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
90.9 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Grasa
34.2 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
17.2 g
Carbohidratos
54.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Thai Tomyum zoodle soup
45min
30 second cupcakes
25min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Mushroom risotto
30min
Fruity dream
10min
Homemade toasted muesli
30min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min