Dispositivos y accesorios
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Prep. 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
808 mg
Proteína
13 g
Calorías
1387 kJ /
332 kcal
Grasa
17 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Asian Home Cooking
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Fast and Super Easy Noodles
15 dk
Quick and easy pork noodles
20 dk
Stir Fried French Beans
15 dk
Braised Potatoes With Mince Meat
30 dk
Creamy miso mushroom udon
45 dk
San bei ji (three cup chicken)
35 dk
Spicy Mince Pork Noodles
45 dk
Chicken and Chinese sausage rice
50 dk
Bibimbap Burrito
45 dk
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29sa 20 dk
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 dk
Buttermilk Chicken
1sa 10 dk