Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Prep. 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1365.4 mg
Proteína
70.9 g
Calorías
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Grasa
95.7 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
48.6 g
Carbohidratos
4.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Cantonese Custard Lava Mooncake
Ninguna valoración
Mapo tofu
30min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Sambal Brinjal
40min
Ayam Paprik
30min