Dispositivos y accesorios
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbledbeef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (opcional) for garnishing
-
hoi sin sauce (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
997.8 mg
Proteína
22.2 g
Calorías
1263.9 kJ /
302.1 kcal
Grasa
14.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
24.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Nourishing Snow Pear Dessert
Ninguna valoración
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Mango Sorbet
5min
Spiralized Apple Tartlets
4h 30min
Surimi Stick Salad
15min
Miso carbonara udon
25min
Prawn Laksa
50min
Singapore Laksa
55min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Mango Sticky Rice
5h