Baked Salmon with Spiralized Courgettes
TM6

Baked Salmon with Spiralized Courgettes

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 800 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
  • 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
  • 1 lemon, juice of ½ and 4 slices (5 mm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 20 g fresh parsley leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 4 garlic cloves
  • 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, 30 g oil reserved
  • ½ tsp ground cayenne pepper (opcional)
  • 500 g water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1753 kJ / 419 kcal
Proteína
36.6 g
Carbohidratos
22.6 g
Grasa
21 g
Grasas saturadas
4.8 g
Fibra
5.7 g
Sodio
469.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas