Dispositivos y accesorios
Middle Eastern Aubergine Pies
Prep. 40min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
water125 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
strong white bread flour250 g
-
ras el hanout21 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
aubergines diced (3-4 cm)700 - 800 g
-
ground black pepper to taste
-
preserved lemons halved, deseeded, to taste1 - 2
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves10 g
-
pitted black olives50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried chilli flakes (opcional)1 pinch
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
pistachio nuts, unsalted, shelled for sprinkling2 Tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2640 mg
Proteína
13 g
Calorías
2541 kJ /
608 kcal
Grasa
33 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
58 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min