Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
TM6 TM5

Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry

4.9 (11 valoraciones )

Ingredientes

Gluten-free Cheddar Puff Pastry

  • 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 120 g water, cold
  • 1 tsp xanthan gum
  • ½ tsp fine sea salt

Filling

  • 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
  • 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
  • 10 fresh sage leaves
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 80 g red onions, quartered
  • 20 g gluten-free plain white flour
  • 200 g milk
  • 2 tsp Dijon mustard
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 40 g pine nuts

Pithivier

  • 1 medium egg, beaten

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
4576 kJ / 1101 kcal
Proteína
20 g
Carbohidratos
74 g
Grasa
80 g
Grasas saturadas
40 g
Sodio
1151 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas