Dispositivos y accesorios
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
1832 kJ /
438 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
66 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Tomato rice
30min
Stir-fried vegetables
10min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Stuffed vegetables
1h 20min
Spring onion pork ribs
1h
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Chocolate cake
45min