Dispositivos y accesorios
Pork Buns (Nikuman)
Prep. 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
1032 kJ /
246 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.4 g
Carbohidratos
37 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
JAPANESE CUISINE
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Rice with Duck
1h 5min
Beef Noodle Pho
45min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Mexican Spare Ribs
50min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Prawn Chow Mein
45min