Dispositivos y accesorios
Pork Buns (Nikuman)
Prep. 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
1032 kJ /
246 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.4 g
Carbohidratos
37 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
JAPANESE CUISINE
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Best Beer Battered Fish
30min
Seafood Rice
1h 15min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Rustic Bread
2h
Pizza Margherita
2h 10min
Potato Cakes
45min
Orange Sponge
2h
Vegetable Spring Rolls
2h 10min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Peking Chicken
45min
Pork belly with spring onions
1h 10min