Dispositivos y accesorios
Potato Buns
Prep. 30min
Total 3h
24 pieces
Ingredientes
Potato buns
-
Russet potatoes cut in cubes (1 cm)200 g
-
water70 g
-
fresh milk room temperature120 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar70 g
-
egg1
-
high protein flour450 g
-
40 g olive oil, plus extra for greasingbutter softened, plus extra for greasing40 g
-
salt¼ tsp
Custard cream
-
fresh milk300 g
-
butter10 g
-
vanilla extract½ tsp
-
plain flour10 g
-
cornflour (starch)15 g
-
sugar75 g
-
egg yolks3
-
custard powder instant2 tsp
-
egg lightly beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
434 kJ /
104 kcal
Grasa
2 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Sweet Pastries
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Nyonya Spice Paste
15min
Killer Toast
2h
Homemade Pandan Kaya
55min
Soft Sweet Buns
1h 10min