Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
TM6

Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)

2.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
  • 5 g dried shiitake mushrooms
  • 2000 g water, plus extra for cooking noodles
  • 3 tsp caster sugar
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp light soy sauce
  • 4 Tbsp toasted sesame oil
  • 300 g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
  • 200 g carrots, cut in lengths (5 cm)
  • 150 g onion, halved
  • 150 g fresh button mushrooms
  • 2 medium eggs
  • 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
  • 150 g fresh spinach leaves
  • 4 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil
  • sesame seeds, toasted, for sprinkling

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2317.3 kJ / 553.8 kcal
Proteína
24.8 g
Carbohidratos
41 g
Grasa
32.8 g
Grasas saturadas
8.1 g
Fibra
4.1 g
Sodio
969.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas