Dispositivos y accesorios
Fermented Onions (with Cutter)
Prep. 15min
Total 72h 30min
4 portions
Ingredientes
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1534.1 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Grasa
23.5 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
9.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gut Health
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Thai Cucumber Salad
15min
Ranch Dressing
2h 15min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Fermented Red Onions
84h 30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Texas Caviar
15min