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Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 sprigs cilantro, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 595 g red bell pepper, roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)
- 2 garlic clove
- 30 g tahini
- 1 tbsp paprika, smoked, ground
- 395 g chicken breast fillet, skin on or skinless, cut into 8 pieces
- 795 g water
- 2 tsp vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g quinoa, white, rinsed and drained
- 255 g patty pan squash, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- black pepper, ground, to season, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated
- 2 tbsp almond, skin on, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2083.1 kJ / 497.9 kcal
- Proteína
- 34.8 g
- Carbohidratos
- 51.5 g
- Grasa
- 18 g
- Grasas saturadas
- 2.1 g
- Fibra
- 11.7 g
- Sodio
- 71.7 mg
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