Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter, chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes, cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to sprinkle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1925.9 kJ / 460.3 kcal
- Proteína
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 57.1 g
- Grasa
- 20.2 g
- Grasas saturadas
- 8.6 g
- Fibra
- 7.6 g
- Sodio
- 877.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
All in one bowl bolognese
40 min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Beef stew with gnocchi
3h 15min