Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pot Roast Spice Mix
- 10 g sea salt flakes
- 5 g coffee beans
- 4 g black peppercorns
- 45 g dark brown sugar
- 20 g garlic powder
- 5 g ground paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
Mirepoix
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
Pot Roast
- 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 40 g tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 garlic cloves, bruised, skins on
- 6 carrots, halved lengthways
- 10 pickling onions, peeled
- 440 g Guinness® (1 can)
Horseradish cream
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 20 g extra virgin olive oil
Veggies and gravy
- 30 g arrowroot flour
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g water
- 500 g frozen baby peas
- 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2133 kJ / 509.8 kcal
- Proteína
- 50.8 g
- Carbohidratos
- 29.4 g
- Grasa
- 22.6 g
- Grasas saturadas
- 7.6 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 648.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.