Versiones compatibles
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Proteína
- 50.5 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Grasa
- 44.5 g
- Grasas saturadas
- 12.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 720.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Lemon grass beef salad
30 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min