Dispositivos y accesorios
Glutenvrije gevulde pepers
Prep. 20min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 porties
Sodio
4217.8 mg
Proteína
79.4 g
Calorías
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Grasa
81.8 g
Fibra
14.7 g
Grasas saturadas
26.7 g
Carbohidratos
69.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tarte Tatin
2h
Vegan Oesterzwam Soep
Ninguna valoración
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Ninguna valoración
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Ninguna valoración
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Ninguna valoración
Vegan feta in olie met kruiden
Ninguna valoración
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Glutenvrije kerstfruitcake
Ninguna valoración
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Glühwein
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Ninguna valoración
Soba noodle mee goreng
40min