Dispositivos y accesorios
Glutenvrije gevulde pepers
Prep. 20min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 porties
Sodio
4217.8 mg
Proteína
79.4 g
Calorías
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Grasa
81.8 g
Fibra
14.7 g
Grasas saturadas
26.7 g
Carbohidratos
69.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Ninguna valoración
Green Godess Salade
20min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Shakshuka
50min
Kimchi kaasdip
Ninguna valoración
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Ninguna valoración
Rabarber, gember en citroen risotto
Ninguna valoración
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Ninguna valoración
Paella met kidneybonen
55min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min