Dispositivos y accesorios
Glutenvrije gevulde pepers
Prep. 20min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 porties
Sodio
4217.8 mg
Proteína
79.4 g
Calorías
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Grasa
81.8 g
Fibra
14.7 g
Grasas saturadas
26.7 g
Carbohidratos
69.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Geroosterde aubergines
Ninguna valoración
Soba noodle mee goreng
40min
Zuivelvrije tzatziki
Ninguna valoración
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Ninguna valoración
Sojabolognese
40min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Ninguna valoración
Stoofgerecht met tofu
30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min