Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Proteína
- 29.6 g
- Carbohidratos
- 13.1 g
- Grasa
- 16.3 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 728.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Ninguna valoración
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Ninguna valoración
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Ninguna valoración
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min