
Dispositivos y accesorios
Italian "Baked" Beans
Prep. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
onions quartered225 g
-
garlic cloves2
-
pancetta diced225 g
-
tomato sauce225 g
-
vegetable stock225 g
-
molasses45 g
-
dark brown sugar30 g
-
Dijon mustard30 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
dried sage leaf½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chilli flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (425 ml cans), drained3 cans
-
thyme, fresh to garnish1 - 2 sprigs
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
380.8 kcal /
1593.2 kJ
Proteína
17.9 g
Grasa
12 g
Carbohidratos
52.2 g
Fibra
10.1 g
Grasas saturadas
4 g
Sodio
669.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

BBQ Time Savers
8 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
Ninguna valoración
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Quick and Spicy Black Beans
20min