Versiones compatibles
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
o bien streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
o bien white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Proteína
- 34.2 g
- Carbohidratos
- 36.1 g
- Grasa
- 42.3 g
- Grasas saturadas
- 16.9 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sodio
- 1523 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Brioche Berry Pudding
1 Std.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 Std. 10 Min
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 Std. 20 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min