Versiones compatibles
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3833 kJ / 916 kcal
- Proteína
- 59 g
- Carbohidratos
- 67 g
- Grasa
- 44 g
- Grasas saturadas
- 13 g
- Fibra
- 10.7 g
- Sodio
- 1782 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min