Dispositivos y accesorios
Greek Fava dip
Prep. 5min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
243.9 mg
Proteína
7.6 g
Calorías
709.9 kJ /
169.7 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
8.2 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tuna dip
15min
Three Egg French Omelet
30min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Tahini dip (tarator)
5min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Traditional mint tea
25min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Pumpkin Pizza
2h
Broad bean bruschetta
30min