Dispositivos y accesorios
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Miso Vinaigrette
-
vegetable oil4 oz
-
garlic clove1
-
tamari sauce1 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
white wine vinegar1 oz
-
sesame oil1 oz
-
water½ oz
-
brown sugar1 tbsp
-
miso paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
Wild Rice Salad
-
fresh edamame, shelled8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
wild rice blend6 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
baby bok choy halved, thinly sliced (¼ in.) (approx. 8 oz)2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1358.1 mg
Proteína
15 g
Calorías
2366.4 kJ /
565.6 kcal
Grasa
39.3 g
Fibra
6.8 g
Grasas saturadas
5.3 g
Carbohidratos
44.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spring Garden
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mushroom Taco Filling
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Green Goddess Salad
10min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Chopped Asian Salad
20min