Gluten-Free Mushroom Lasagna

Gluten-Free Mushroom Lasagna

4.9 17 valoraciones
Prep. 1h
Total 1h 45min
6 portions

Ingredientes

Lasagna
  • gluten-free flour to dust
    2 - 3 tbsp
  • homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade
    1
  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
Mushrooms
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • fresh cremini mushrooms sliced
    24 oz
  • fresh shiitake mushrooms sliced
    6 oz
  • dried parsley
    2 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Béchamel Sauce
  • whole milk
    32 oz
  • cornstarch
    2 oz
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • unsalted butter cubed
    2 oz
ASSEMBLY
  • extra virgin olive oil to grease
  • raclette cheese deli-sliced or grated
    16 oz
    16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or grated

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 702 kcal / 2937 kJ
Proteína 34 g
Grasa 44 g
Carbohidratos 44 g
Fibra 3 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...