Dispositivos y accesorios
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Prep. 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Goat's cheese flans and leeks
-
butter for greasing
-
flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut in pieces (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13 g
Calorías
1089 kJ /
260 kcal
Grasa
14 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
18 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Sangria
10 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 godz.
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Italian Brunch
Brak ocen
Seafood Marinade
5 min
Mojito
5 min
Houmous
13 godz. 30 min
Hash Browns
35 min
Margarita
10 min
Soya Brigadeiro
25 min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Gluten Free Bread
1 godz. 40 min