Dispositivos y accesorios
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Prep. 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Goat's cheese flans and leeks
-
butter for greasing
-
flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut in pieces (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13 g
Calorías
1089 kJ /
260 kcal
Grasa
14 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
18 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Peach Melba Foam Trifles
40min
Pascualina
1h 45min
Yoghurt dressing
5min
Banana split
24h 30min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Meat Loaf
1h 20min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Torta Pasqualina
1h 50min
Apple Marinade
10min
Beef Stroganoff
45min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Gluten-free Pizza
30min