Dispositivos y accesorios
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (opcional)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
736.7 mg
Proteína
7.6 g
Calorías
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Grasa
13.4 g
Fibra
5.1 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
52.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15min
Potato Pancakes
45min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Crab Briks
35min
Avocado and Banana Ice Cream
6h 15min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35min
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Ninguna valoración
Minestrone
45min