Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2.7 mg
Proteína
0.9 g
Calorías
667.9 kJ /
159.6 kcal
Grasa
0.2 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
41.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Courgetti Carbonara
40min
Thai Red Curry Paste
10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Beetroot Carpaccio
20min
Celeriac Remoulade
Nessuna valutazione
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Taramasalata
15min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min