Dispositivos y accesorios
Grated Carrot Salad
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
carrots peeled (approx. 4 carrots)600 g
-
shallot halved25 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
extra virgin olive oilsunflower oil40 g
-
vinegar (e.g. cider, red wine)25 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
243.4 mg
Proteína
1.7 g
Calorías
664.6 kJ /
158.9 kcal
Grasa
10.3 g
Fibra
4.6 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
16.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Celeriac Remoulade
Ninguna valoración
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Beetroot salad
10min
Strawberry Cheesecake Shots
15min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Beetroot hummus
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Broccoli and Apple Salad
5min
Maple-glazed Carrots
45min
Red Pepper and Tomato Soup
30min