Dispositivos y accesorios
Feijoa bakewell tart
Prep. 20min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Sweet shortcrust pastry
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
egg yolk1
-
salt1 pinch
Filling
-
blanched almonds120 g
-
feijoas (approx. 3-4 feijoas), peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
unsalted butter softened120 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
natural almond extract¼ tsp
-
salt1 pinch
-
egg1
-
flaked almonds1 - 2 tbsp
-
icing sugar for dusting
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
74.3 mg
Proteína
8.3 g
Calorías
2090.7 kJ /
497.8 kcal
Grasa
34.3 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
15.8 g
Carbohidratos
39.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Feijoas
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Christmas bakewell slice
1h 20min
Mini Gugelhupf bundts
2h
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Grape bakewell tart
1h 20min
Rice pudding
50min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Mirror glaze cake
7h 55min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Jam and coconut tarts
1h 10min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Golden baklava
25h 25min