Dispositivos y accesorios
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
Prep. 20min
Total 55min
12 pieces
Ingredientes
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
smoked bacon sliced (2 cm)240 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced80 g
-
gluten-free self-raising flour250 g
-
water125 g
-
medium eggs4
-
xanthan gum1 tsp
-
garlic powder (opcional)¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
258.7 mg
Proteína
7 g
Calorías
1091.6 kJ /
260.9 kcal
Grasa
17.2 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
7.1 g
Carbohidratos
20.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Buttercream Icing
10min
Banana Bread
1h 50min
Honey Cereal Bars
30min
Orange and Coconut Squares
35min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Pumpkin fritters
35min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Marmite® and Cheese Muffins
45min
Allergen Free White Sauce
10min