Dispositivos y accesorios
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Prep. 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1466.7 mg
Proteína
19.1 g
Calorías
2263 kJ /
540.9 kcal
Grasa
23.8 g
Fibra
6.6 g
Grasas saturadas
11.9 g
Carbohidratos
64 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mushroom Wellington
2h 20min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Ninguna valoración
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1h 15min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Crêpes
1h 15min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Crêpes
1h 15min
Hot White Wine Punch with Cranberries
30min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min