Garlic and White Bean Stew
TM6 TM5

Garlic and White Bean Stew

3.6 ( 16 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g kale thick stems removed, cut in pieces
  • 100 g onions quartered
  • 20 g olive oil
  • 20 garlic cloves (see tip)
  • 200 g dry white wine
  • 2 dried bay leaves
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 pinch dried chilli flakes (opcional)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 240 g tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 240 g tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 500 g water
  • ½ lemon finely grated zest and juice
  • ¼ tsp fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • crusty bread for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
200 kcal / 837 kJ
Proteína
9 g
Grasa
7 g
Carbohidratos
20 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas