
Dispositivos y accesorios
Australske Kjøttpaier
Prep. 1h
Total 2h
6 porsjoner
Ingredientes
Mørdeig
-
hvetemel pluss ekstra for dryssing200 g
-
smør, usaltet avkjølt, terninger, pluss ekstra for smøring100 g
-
havsalt¼ ts
-
vann (opcional) avkjølt10 g
Iset butterdeig
-
isbiter90 g
-
smør, usaltet terninger, frosset180 g
-
hvetemel200 g
-
havsalt1 ½ ts
Fyll
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
hvitløksfedd2
-
løk delt i 4180 g
-
olivenolje2 ss
-
maisstivelse1 ss
-
storfefilet delt i biter (2 cm)500 g
-
Worcestershire saus2 ss
-
soyasaus2 ss
-
gjærekstrakt1 ss
-
liten sjampinjong, fersk deles i tynne skiver etter smak100 - 120 g
-
malt svart pepper½ ts
-
hvetemel til dryssing
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
650 kcal /
2729 kJ
Proteína
41 g
Grasa
20 g
Carbohidratos
55 g
Fibra
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Australsk brunsj
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Nessuna valutazione
Nessuna valutazione
Nessuna valutazione
Nessuna valutazione
1h 35min
1h 30min
Nessuna valutazione
Nessuna valutazione
1h
1h
Nessuna valutazione
Nessuna valutazione