Australske Kjøttpaier
TM5

Australske Kjøttpaier

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Mørdeig

  • 200 g hvetemel, pluss ekstra for dryssing
  • 100 g smør, usaltet, avkjølt, terninger, pluss ekstra for smøring
  • ¼ ts havsalt
  • 10 g vann, avkjølt (opcional)

Iset butterdeig

  • 90 g isbiter
  • 180 g smør, usaltet, terninger, frosset
  • 200 g hvetemel
  • 1 ½ ts havsalt

Fyll

  • 2 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
  • 2 hvitløksfedd
  • 180 g løk, delt i 4
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss maisstivelse
  • 500 g storfefilet, delt i biter (2 cm)
  • 2 ss Worcestershire saus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss gjærekstrakt
  • 100 - 120 g liten sjampinjong, fersk,deles i tynne skiver etter smak
  • ½ ts malt svart pepper
  • hvetemel, til dryssing

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
2729 kJ / 650 kcal
Proteína
41 g
Carbohidratos
55 g
Grasa
20 g
Fibra
4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas