
Dispositivos y accesorios
Speltpizza med sikori og taleggio
Prep. 25min
Total 2h 30min
4 porsjoner
Ingredientes
Deig
-
sukker1 ts
-
tørrgjær2 ts
-
vann220 g
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring30 g
-
hvetemel, fint200 g
-
speltmel200 g
-
havsalt1 ½ ts
Topping
-
havsalt etter smak2 - 3 klyper
-
sikori delt i fire450 g
-
"extra virgin" olivenolje20 g
-
Taleggio ost skall fjernet, delt i biter (2 cm)200 g
-
valnøtter, uten skall grovhakket, etter smak10 - 15 g
Inf. nutricional por 1 porsjon
Calorías
748 kcal /
3130 kJ
Proteína
26.6 g
Grasa
39.7 g
Carbohidratos
75.8 g
Fibra
11.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Vårlige smaker
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h 35min
1h 30min
Ninguna valoración
1h
1h
Ninguna valoración
Ninguna valoración